Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کارشناس علوم قرآنی گفت: بررسی سیره شخصیتی، رفتاری و سیاسی «امام حسن عسکری (ع)» به ما می‌آموزد تا از ایشان الگوبرداری کنیم و همه اعمال، رفتار و افکار خود را بر پایه آموز‌ه‌هایی که «امام یازدهم(ع)» بیان کرده‌اند قرار دهیم. تاریخ انتشار: 07:00 - 14 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۳۸۶۵ میراحمدرضا حاجتی کارشناس علوم قرآنی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزای میزان پیرامون سیره سیاسی «امام حسن عسکری(ع)» گفت: با وجو خفقانی که حاکمان عباسی در زمان امامت «امام یازدهم(ع)» ایجاد کرده بودند نفوذ «امام حسن عسکری(ع)» باعث ترس خلفای خونریز عباسی شده بود لذا هیچ چاره‌ای جز زیر نظر گرفتن این امام بزرگوار برای خود ندیدند، با این همه تلاش برای عدم ارتباط ایشان با مردم در حکومت عباسی ادامه داشت ولی نفوذ معنوی و علاقه مردم برای دیدن «امام حسن عسکری(ع)» در مدت زمان کوتاهی افزایش فراوانی پیدا کرده بود و همین امر سبب شد تا حکومت عباسی نقشه قتل این امام بزرگوار را تدوین کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: برای مطالعه سیره اخلاقی «امام حسن عسکری(ع)» اینجا کلیک کنید  
وی «امام حسن عسکری(ع)» را یکی از جوانترین «ائمه معصومین (ع)» در زمان شهادت‌شان دانست و ابراز کرد: برخورد حاکمان عباسی با «امام حسن عسکری (ع)» نشان می‌دهد که آنان تا چه میزان از محبوبیت این امام بزرگوار در جامعه می‌ترسیدند و چرا ایشان را در یک منطقه نظامی حصر کرده بودند. ترس حاکم از «امام حسن عسکری (ع)» به حدی بود که این امام بزرگوار را به مرکز حکومت خود آورده و تحت الحفظ نگهداری می‌کردند این امام بزرگوار مجبور بودند هر دوشنبه و پنجشنبه خودشان را به دارالخلاف معرفی کنند.   حاجتی توصیه‌های «امام حسن عسکری (ع)» به نمایندگانشان در شهر قم را مورد بررسی قرار داد و تصریح کرد: «امام حسن عسکری (ع)» در زمان امامت خود، احمد بن اسحاق قمی که عالمی جلیل القدر و فقیهی پرهیزگار بود را به عنوان نماینده ویژه خود در شهر قم قرار دادند و به وی در نامه‌ای توصیه‌های ارزشمندی ارائه کردند که با بررسی این نامه می‌توان به عمق و بلندای فکری «امام حسن عسکری (ع)» پی برد. 

این کارشناس علوم قرآنی پیرامون توصیه‌هایی که «امام حسن عسکری (ع)» طی نامه‌ای به نماینده خود داشتند اشاره و تاکید کرد: چنانچه توصیه‌هایی که «امام حسن عسکری (ع)» در نامه‌ای به نماینده خود در شهر قم کردند را در جامعه به اجرا بگذاریم می‌توانیم در یک جامعه و زندگی آرمانی زندگی کنیم و نسلی ارزشمند را به جامعه آینده تحویل دهیم. 

وی پیرامون نام «امام حسن عسکری (ع)» بیان کرد: این امام بزرگوار همانطور که در زندگی شخصی خود خوش خلق بودند از نظر به اجرا در آوردن احکام اسلامی و تلاش برای توسعه حرکت‌های اسلامی رویکرد ارزشمندی را در پیش گرفته بودند همین امر سبب شد تا به «حسن عسکری(ع)» نام بگیرند.   این کارشناس علوم قرآنی به یکی دیگر از دلایل زیر نظر بودن «امام حسن عسکری (ع)» توسط حکومت عباسی اشاره و اظهار کرد:حاکم وقت عباسی احادیث «پیامبر اکرم (ص)» را در مورد «امام دوازدهم(عج)» شنیده بودند لذا «امام حسن عسکری (ع)» را همواره زیر نظر داشتند تا اگر فرزند ایشان را یافتند وی را به فتل برسانند. 

حاجتی در همین راستا تصریح کرد: «ائمه معصومین (ع)» و «امام حسن عسکری (ع)» در امتداد و تکرار رویه‌های فکری و اندیشه‌های «پیامبر اکرم(ص)» حرکت کردند، آنان تکرار کننده، تفسیرگر و همچنین احیا کننده سیره «رسول خاتم (ص)» بودند. «ائمه معصومین(ع)» مطالبات خداوند که زمانی بر «پیامبر اکرم (ص)» نازل شده بود را بار دیگر برای مردم تکرار کردند و خود را نیز مقید به بیان بی کم و کاست دستورات «پیامبر اکرم(ص)» و خداوند در جامعه می‌دانستند.

 وی تاکید کرد: زندگی «امام حسن عسکری (ع)» داستانی تاریخی نیست بلکه درسی است که از بطن تاریخ بیان شده و برای زندگی همیشگی بشریت ضروری است، به عبارت دیگر این‌ امامان بزرگوار الگوی‌های ساری و جاری ما هستند.

حاجتی خاطرنشان کرد: بررسی سیره شخصیتی، رفتاری و سیاسی «امام حسن عسکری (ع)» به ما می‌آموزد تا از ایشان الگوبرداری کنیم و همه اعمال، رفتار و افکار خود را بر پایه آموز‌ه‌هایی که «امام یازدهم(ع)» بیان کرده‌اند قرار دهیم. امروز که بشر در بن بست فکری و اجتماعی قرار گرفته الگوبرداری از راهنمایانی همچون «ائمه معصومین(ع)» یکی از بهترین رویکرد‌ها محسوب می‌شود. 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا امام حسن عسکری استفتائات احکام شرعی ائمه معصومین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۱۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرسپولیس و استقلال الگوی جذب بازیکنان خارجی می‌شوند

پرسپولیس و استقلال امروز با داشتن بازیکنان خارجی خوبی مثل ماشاریپوف و بلانکو در جمع آبی ها و عبدالکریم حسن، اورونوف و گولسیانی در جمع سرخها رفته رفته بدل به الگوی جذب بازیکن خوب خارجی می شوند.

به گزارش طرفداری، استقلال و پرسپولیس در تاریخ خود بازیکنان بزرگ و تاثیرگذار خارجی زیادی نداشته اند. مامه تیام و دیاباته و جانواریو و جباروف در استقلال و نیلسون، بشار رسن و فرناندو گابریل در پرسپولیس در دسته معدود خارجی های موفق تاریخ دو باشگاه هستند.

اما امسال نفراتی در دو تیم حضور دارند که جزو بهترین خارجی های تاریخ سرخابی ها هستند و به نظر می رسد اگر بخواهیم تیم منتخبی از خارجی های برتر تاریخ استقلال و پرسپولیس گزینش کنیم، حتما نام نفرات امروز دو تیم در فهرست مورد اشاره قرار می گیرد.

امیدواریم با رفتن دو باشگاه محبوب تحت نظارت دو مجموعه قوی و استخواندار، از این به بعد به دنبال جذب بازیکنانی جوان و آینده دار به خصوص از کشورهای آسیایی رو به پیشرفت مثل ازبکستان و عراق باشیم. ایمان داشته باشید لیگ برتر ایران می تواند مرکز ثقل حضور ستارگان درجه اول منطقه در سالهای پیش رو باشد. بازیکنانی مثل اورونوف که رفته رفته تبدیل به تکنیکی ترین بازیکن لیگ ایران می شود، می توانند الگوی جذب بازیکنان خارجی خوب باشند.

سال آینده منتظر حضور خارجی های بهتری در لیگ هستیم تا رفته رفته برخی از بازیکنان پرسن و سال خارجی شاغل در لیگ برتر که رفته رفته به سن 40 نزدیک می شوند، کنار بروند.

از دست ندهید ????????????????????????

درد بی‌پایان؛ چهره ناصر الخلیفی بعد از حذف مقابل دورتموند (عکس) ادین ترزیچ، هوادار دیروز، سرمربی فینالیست امروز داروین نونیز به شایعات پیوستن به بارسلونا قوت بخشید! سوتی عبدالله ویسی روی آنتن زنده؛ تخلف پاداش 3.5 میلیاردی فولاد؟ 

دیگر خبرها

  • حضرت معصومه علیها السلام، الگوی هویت دخترانه در اسلام
  • پشت پرده حمایت رسانه‌ای از جنایات صهیونیست‌ها
  • عسکری: نام استقلال تغییر نخواهد کرد
  • عسکری: با هماهنگی وزارت ورزش برای تغییر پسوند «استقلال» اقدام می‌کنیم
  • پسوند «خلیج فارس» به نام استقلال اضافه نخواهد شد
  • پرسپولیس و استقلال الگوی جذب بازیکنان خارجی می‌شوند
  • دستکاری و مدیریت افکار عمومی در بستر رسانه‌ های اجتماعی
  • برپایی کنگره حضرت رضا (ع) با شعار عدالت / دنیای امروز به درک عدل و ترسیم الگوی رضوی نیاز دارد
  • معلمان معمار ساختار فرهنگی جامعه هستند
  • با مشکلات ناشی از افکار منفی آشنا شوید